• slide

  Toyota YARIS CROSS

  Nu in onze showroom!

 • slide

  Toyota Professional

  WANNEER ER OP U GEREKEND WORDT, KUNT U OP UW TOYOTA REKENEN

 • slide

  Onklopbaar qua verbruik en C02 uitstoot!

  Ontdek alle voordelen van onze HYBRIDE modellen.

  Bekijk hier al onze hybride wagens

DE RUIMSTE KEUZE EN DE BESTE SERVICE. ONZE IJZERSTERKE GARANTIE VOOR U.

 

Al meer dan 40 jaar plaatsen we u als klant bij Toyota garage Valck centraal. Hoe we het verschil maken? Door een sterke combinatie van de ruimste keuze wagens en een erg persoonlijke service.

Ons gepassioneerd team van 19 medewerkers zet zich dagelijks in om uw wagen optimaal te onderhouden of uw nieuwe wagen op uw wensen af te stemmen.

Met meer dan 40 wagens in onze showroom, heeft u steeds de ruimste keuze aan Toyota-modellen in Vlaanderen. Van compacte stadswagens, hybride gezinswagens, SUV’s tot de sterke pick-up jeeps, het volledige gamma staat in onze toonzaal tot uw beschikking.

Naast nieuwe wagens vindt u bij ons ook een uitgebreid gamma jonge tweedehandswagens terug. Maar ook voor bandenwissels, korte- en middellange termijnverhuur kan u bij ons terecht.

Breng een bezoekje aan onze toonzaal, ons team verwelkomt u steeds met de glimlach en een lekkere kop koffie.

Hopelijk tot binnenkort !

 

Vriendelijke groeten,

Jacques & Jan Meekers
Zaakvoerders Autobedrijf Valck Hasselt

ONZE DIENSTEN

Wij bieden u een "one-stop shop" concept: van banden, onderhoud, verhuur, tot aankoop en renting van nieuwe en tweedehandswagens

 

ONZE STOCK

Regelmatig hebben we unieke promoties op stockmodellen. Bekijk de huidige promoties op deze pagina. Snel zijn is de boodschap!

 

Zakelijk

Toyota is een SLIMME KEUZE. Toyota staat voor betrouwbaarheid, lage brandstof- en onderhoudskosten, rijderstevredenheid, een hoge inruilwaarde en een maatschappelijk verantwoorde keuze. Lees hier meer.