HET RUIMSTE AANBOD NIEUWE WAGENS

Met meer dan 40 wagens in onze showroom, heeft u steeds de ruimste keuze aan Toyota-modellen in Limburg. Van compacte stadswagens, hybride gezinswagens, SUV’s tot de sterke jeep's & pick-up's, het volledige gamma staat in onze toonzaal tot uw beschikking. Onze samenwerking met Toyota is in de jaren '70 gestart. Na meer dan vijftig jaar mogen we ons ondertussen echte Toyota-specialisten noemen.

 

UW KEUZE VOOR TOYOTA LAAT U OP UW TWEE OREN SLAPEN: tot 10
 JAAR WAARBORG en gratis europese wegbijstand VOOR UW GEMOEDSRUST

Bij aankoop van een nieuwe Toyota bieden wij u tot 10 jaar waarborg (beperkt tot 200.000 km)*. Als u voor Toyota kiest, kiest u immers voor een wagen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Wanneer u uw nieuwe wagen in ontvangst neemt, ondertekenen wij het kwaliteitscertificaat. Dit bevestigt dat uw Toyota volgens de strengste normen werd geproduceerd en grondig werd gecheckt voor de aflevering. Met dit kwaliteitscertificaat geniet u van de verlengde waarborg van Toyota Belgium nv en de fabriekswaarborg van Toyota.

 

toyota_care.jpg

TOYOTA EUROCARE

U ontvangt tot 10 jaar gratis bijstand bij pech én ongeval in binnen- en buitenland (in meer dan 30 Europese landen) bij aankoop van een nieuwe Toyota. Na 10 jaar kunt u, bij elk onderhoud in onze garage, genieten van een verlenging van uw Eurocare bijstand voor 1 jaar voor slechts € 89.

 

safetycheck22.jpg

GRATIS VEILIGHEIDSDIAGNOSE

Bij elk bezoek aan ons erkend Toyota servicepunt, wordt uw wagen onderworpen aan een gratis veiligheidsdiagnose. Dit is een zeer volledige diagnose op basis van maar liefst 60 onderzochte punten. Na een bezoek aan onze garage heeft u dus een duidelijk beeld van de conditie van uw wagen en bent u opnieuw klaar voor vele kilometers zorgeloos rijplezier.

 

hyrbidcheck22.jpg

HYBRIDE HEALTH CHECK

Voor al onze Hybride wagens, is er de Hybride Health Check: onze speciaal opgeleide techniekers testen hierbij het volledige hybride systeem van uw Toyota om zijn prestaties te controleren. Bovendien biedt Toyota tot 10 jaar lang gratis dekking op de hybride batterij als u jaarlijks uw batterij ter gelegenheid van een onderhoud in onze garage laat nakijken.

 

experts.jpg

LAAT U ADVISEREN DOOR EXPERTS

Of u nu op zoek bent naar een compacte stadswagen à la Aygo, een zuinige Prius hybride, een ruime Corolla Touring Sports of een sterke Landcruiser of Hilux voor in het veld of de bossen, laat u bijstaan door onze experts, ze helpen u verder met kennis van zaken en professioneel advies.

 

overname.jpg

WIJ NEMEN UW OUDE WAGEN OVER

Bij aankoop van een nieuwe wagen, nemen wij uw oude wagen over, weer een zorg minder voor u.