Beste Klanten, 

Tijdens de eindejaarsperiode zullen wij GESLOTEN zijn op 24 en 25 december, alsook op 31 december en 1 januari.

Het hele VALCK-team wenst U en Uw familie fijne feestdagen en een gezond en plezant 2022 !!!

 

OPGELET - CORONA - AANGEPASTE WERKWIJZE !!!

Nu er weer vrije toegang is en een afspraak maken niet meer verplicht is kunnen we U weer ontvangen zoals voorheen, in alle veligheid.

Echter is het maken van een afspraak toch aangeraden. Het werkt overzichtelijker voor ons en U als klant hebt de zekerheid dat er geen wachttijd is.

 

WERKPLAATS / RECEPTIE / MAGAZIJN 

Deze werken op normale bezetting. Het is AANGERADEN om steeds een afspraak te maken. Hierdoor heeft U de zekerheid dat U niet langer dan nodig moet wachten op uw herstelling/onderhoud. Uiteraard is er MONDMASKER-PLICHT en is afstand bewaren steeds de boodschap.

Afspraak kan u telefonisch maken op 011/269797 of via mail jan@autobedrijfvalck.be

OPENINGSUREN : ALLE WERKDAGEN VAN 08.30 H TOT 18.00 H

 

TOONZAAL 

Deze is geopend voor bezichtiging/proefritten. Het is aangeraden EEN AFSPRAAK OP VOORHAND TE MAKEN zodat U de zekerheid heeft dat U niet langer dan nodig moet wachten op uw offerte/proefrit. Uiteraard is er MONDMASKER-PLICHT en is afstand bewaren steeds de boodschap. 

Indien U geen afspraak heeft bent U natuurlijk ook altijd welkom. Maar afhankelijk van de drukte kan het zijn dat U niet direct geholpen kan worden.

Afspraak kan u telefonisch maken op 011/269797 of via mail jan@autobedrijfvalck.be

OPENINGSUREN : ALLE WERKDAGEN VAN 09.00 H TOT 18.00 H / ZATERDAGEN 10.00 H tot 16.00 H !!!

TIJDENS DE ZOMERMAANDEN JULI & AUGUSTUS IS DE SHOWROOM GEOPEND OP ZATERDAG VAN 09.00 H TOT 14.00 H !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Alvast bedankt en keep safe !!!

 

Jullie VALCK-team